lunes, 3 de noviembre de 2008

telecomunicacions = yonkis del dinerSempre s'ha sentit a dir ke les telecomunicacions estan plenes de barreres, truques i et van passant d'un departament a l'altre com una baldufa, intentes parlar amb un operador i et passen amb un contestador ke et diu ke marquis un numero per una cosa, o un altre per una altre cosa. En fin ke trukar a akests numeros et pot suposar unes quantes hores de vermellor d'orella i un munt de pensaments de renecs envers akestes empreses. Si tens alguna queixa ningu t'escolta, ara, si tu vols fer-te un contracte de movil tots t'escolten.
Són aixi de incompetens, sense ofendre a ningu. Sense parlar de quan et tallen la linia quan superes el limit establert i fins ke no paguis no et tornen a donar-la. Sense facilitats de pagament. Llavors quan et vols donar de baixa tarden tres mesos, i te'ls cobren no et desconten pas res. Son innombrables els insults ke se m'acudeixen per akestes empreses (si es ke sel's hi poden dir aixi, pq jo diria ke son més unes sangoneres). Amb aquest escrit no vull ferir a ningu, simplement informar sobre els punts negres de les telecomunicacions. Boicot.

1 comentario:

L . dijo...

Hola!
Sa veritat és que no tenc cap víncul, però jo pos ses direccions a favoritos i així no se m'escapa cap blog, a tu ja te tenc ;)
Gràcies per passar-te jo ho seguiré fent:)